Ale je tu ticho! : 24 dní do volieb. . . prečo?

4. februára 2020, klubnarodohospodarov, Nezaradené

Všimol som si, že ekonomika nikoho nevzrušuje. Nie je emotívna. Vízia slovenského národného hospodárstva po  roku2020 bez odozvy. A tak som skúsil zabrúsiť do oblasti, kde ma učili tí najlepší (nepoviem ich mená, nie sú politicky neutrálni, všetci ANTIKOTLEBOVCI, ale nech moju úvahu berú ako hodenú rukavicu):

Takže zamyslenie politologické

Každotýždenne nás masmédiá masírovali výsledkami, kto by vyhral voľby na Slovensku, „ak by sa konali tento týždeň“. Výsledky sa akosi ustálili – na prvom mieste SSD, na druhom K- ĽSNS, potom pelotón SaS,Spolu,Progresívni, Za ľudia, Oľano…na konci okolo 5% SNS,Most, pod 5% všetci ostatní a pod 1% ani neuviedli.

A nastali všedné predvolebné dni, plné článkov, televíznych debát, mestá a cesty polepené bilboardami a schránky plné plagátov strán a kandidátov… potom nastali udalosti:  prišla Levoča a Kiskovi „ťažkoodenci z osád“ znemožnili predvolebné stretnutie Ľudovej strany Naše Slovensko s voličmi. Polícia sa len prizerala. Potom prišla Trnava a kameň hodený na tribúnu stretnutia Ľudovej strany Naše Slovensko na predstavovaných kandidátov piatich politických strán na ich kandidátke. Na kandidátke Kotlebovcov, nezabudne sa pripomenúť. Beblavý ako vedúci politik protivníka čosi šepkal do helmy patrolujúceho policajného kordónu, hm…

Pripomenul som voličom SSD, to že je skratka ako hanlivosť, lebo vždy je dosť priestoru pomenovať politickú stranu plným názvom, lebo SSD – to znie urážlivo a podobá sa na…takže aby voličov Ľudovej strany Naše Slovensko – Kotlebovci, tiež neoznačovali iba skratkou.

…A NASTALO TICHO!…

Posledný volebný prieskum sa konal do 22.januára, to už sú dva týždne.

Všetci sa zdráhajú UVEREJNIŤ, že strana Ľudová strana Naše Slovensko –Kotlebovci, zaujala prvú pozíciu v predvolebných prieskumoch – a to s dosť s vysokým náskokom nad SSD a ostatný pelotón strán sa topí okolo nezvoliteľných 4,99%.

Ba možno prišiel politický pokyn: NEROBIŤ PRIESKUMY!!! „In any case! – stop!“ …aj to je politický marketing.

Nám Slovákom netreba volebné prieskumy. Máme zdravý rozum: kým to boli pokriky, no dobre…keď lietali vajíčka ako v Bratislave pri OD Slimák, je to folklór, keď jedno priestranstvo ponúkli dvom súperiacim stranám a tá jedna „povolala zálohy“ z osád – to sme videli v amerických filmoch ako pôsobil Ku-Klux-Klan, ale keď už letel kameň v Trnave na pódium kandidátov Ľudovej strany Naše Slovensko a v Nitre to lietalo cez 10 m priestor oddeľujúci protivníkov Ľudovej strany Naše Slovensko,  to už pripomína štart kyjevského Majdanu. Majdan bude mať 18.februára smutné výročie – keď sa už aj strieľalo. Čo príde na Slovensku? Najmä ak vidíme bilboardy Progresívneho Slovenska s heslami:“Do nich!“ a ich líder (slovensky: vodca) propaguje MLADÚ SILU (young power – prečo mi to pripomína rasistickú WHITE POWER – bielu silu?).

Dôchodcovia ešte nevedia, čo znamená Trubanova Mladá sila. Ak sa to dozvedia, tých 900 tisíc hlasov slovenských dôchodcov čo pôjdu voliť, ale i váhajú, prečísli všetko. Len aby sa včas dozvedeli a aby prečítali správne skratku ako Ľudovú stranu Naše Slovensko-Kotlebovci. Už budú vedieť, kto ich pred „Mladou silou“ ochráni.

Ozaj, tak prečo už nemáme na stole výsledky predvolebných prieskumov za minulý týždeň?

Ekonomiku si necháme po voľbách…