Založ si blog

Ale je tu ticho! : 24 dní do volieb. . . prečo?

Všimol som si, že ekonomika nikoho nevzrušuje. Nie je emotívna. Vízia slovenského národného hospodárstva po  roku2020 bez odozvy. A tak som skúsil zabrúsiť do oblasti, kde ma učili tí najlepší (nepoviem ich mená, nie sú politicky neutrálni, všetci ANTIKOTLEBOVCI, ale nech moju úvahu berú ako hodenú rukavicu):

Takže zamyslenie politologické

Každotýždenne nás masmédiá masírovali výsledkami, kto by vyhral voľby na Slovensku, „ak by sa konali tento týždeň“. Výsledky sa akosi ustálili – na prvom mieste SSD, na druhom K- ĽSNS, potom pelotón SaS,Spolu,Progresívni, Za ľudia, Oľano…na konci okolo 5% SNS,Most, pod 5% všetci ostatní a pod 1% ani neuviedli.

A nastali všedné predvolebné dni, plné článkov, televíznych debát, mestá a cesty polepené bilboardami a schránky plné plagátov strán a kandidátov… potom nastali udalosti:  prišla Levoča a Kiskovi „ťažkoodenci z osád“ znemožnili predvolebné stretnutie Ľudovej strany Naše Slovensko s voličmi. Polícia sa len prizerala. Potom prišla Trnava a kameň hodený na tribúnu stretnutia Ľudovej strany Naše Slovensko na predstavovaných kandidátov piatich politických strán na ich kandidátke. Na kandidátke Kotlebovcov, nezabudne sa pripomenúť. Beblavý ako vedúci politik protivníka čosi šepkal do helmy patrolujúceho policajného kordónu, hm…

Pripomenul som voličom SSD, to že je skratka ako hanlivosť, lebo vždy je dosť priestoru pomenovať politickú stranu plným názvom, lebo SSD – to znie urážlivo a podobá sa na…takže aby voličov Ľudovej strany Naše Slovensko – Kotlebovci, tiež neoznačovali iba skratkou.

…A NASTALO TICHO!…

Posledný volebný prieskum sa konal do 22.januára, to už sú dva týždne.

Všetci sa zdráhajú UVEREJNIŤ, že strana Ľudová strana Naše Slovensko –Kotlebovci, zaujala prvú pozíciu v predvolebných prieskumoch – a to s dosť s vysokým náskokom nad SSD a ostatný pelotón strán sa topí okolo nezvoliteľných 4,99%.

Ba možno prišiel politický pokyn: NEROBIŤ PRIESKUMY!!! „In any case! – stop!“ …aj to je politický marketing.

Nám Slovákom netreba volebné prieskumy. Máme zdravý rozum: kým to boli pokriky, no dobre…keď lietali vajíčka ako v Bratislave pri OD Slimák, je to folklór, keď jedno priestranstvo ponúkli dvom súperiacim stranám a tá jedna „povolala zálohy“ z osád – to sme videli v amerických filmoch ako pôsobil Ku-Klux-Klan, ale keď už letel kameň v Trnave na pódium kandidátov Ľudovej strany Naše Slovensko a v Nitre to lietalo cez 10 m priestor oddeľujúci protivníkov Ľudovej strany Naše Slovensko,  to už pripomína štart kyjevského Majdanu. Majdan bude mať 18.februára smutné výročie – keď sa už aj strieľalo. Čo príde na Slovensku? Najmä ak vidíme bilboardy Progresívneho Slovenska s heslami:“Do nich!“ a ich líder (slovensky: vodca) propaguje MLADÚ SILU (young power – prečo mi to pripomína rasistickú WHITE POWER – bielu silu?).

Dôchodcovia ešte nevedia, čo znamená Trubanova Mladá sila. Ak sa to dozvedia, tých 900 tisíc hlasov slovenských dôchodcov čo pôjdu voliť, ale i váhajú, prečísli všetko. Len aby sa včas dozvedeli a aby prečítali správne skratku ako Ľudovú stranu Naše Slovensko-Kotlebovci. Už budú vedieť, kto ich pred „Mladou silou“ ochráni.

Ozaj, tak prečo už nemáme na stole výsledky predvolebných prieskumov za minulý týždeň?

Ekonomiku si necháme po voľbách…

 

Slovensko zmizlo z hospodárskej mapy globálneho sveta, október 2021

01.10.2021

Začala sa Svetová výstava EXPO 2020 v Dubaji. Od dnes 1.októbra 2021. Dobre si treba pre históriu Slovenska tento dátum zapamätať: Pretože dnešným dňom oficiálne SLOVENSKO ZMIZLO Z HOSPODÁRSKEJ MAPY SVETA. Neveríte? Nuž hľadajte expozíciu Slovenska v Dubaji, v reprezentatívnom výbere svetových hospodárskych veľmocí a aspoň krajín, ktoré majú čo ponúknuť. Nenájdete. [...]

Koniec dôvery na Slovensku

17.09.2021

Dôvera je vec veľmi krehká nádoba a na Slovensku sa táto krehká vec práve „rozbila“. Slovo dôvera vyzerá tak milo, materinsky, ako niečo, proti čomu nemôže nikto nič namietať, čo pôsobí úplne hebkým a teplým dojmom. V praxi je však dôvera ťažká a komplikovaná záležitosť. napísal autor manažérskych štúdií Stephen Covey Naši volení predstavitelia [...]

Peter Zajac-Vanka: Bolo Slovensko zachránené?

02.11.2020

Celoplošné testovanie na prítomnosť koronavírusu v populácii Slovenskej republiky prebehlo. Ukazuje sa, že tak zhruba jedno percento populácie bolo testované pozitívne. Nemusia onemocnieť na koronavírus, iba ho mali v nose, v tele. Nemusí sa prejaviť. Otázkou však je, čo sa týmto celoplošným „prieskumom“, ktorý bol veľmi nákladný a predstavuje vlastne taký vzor [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 371794x
Priemerná čítanosť článkov: 4957x

Autor blogu

Kategórie