Založ si blog

Rúšková vzbura za päťtisíc. . . kto by to nebral?

Včera Slovenská republika oslavovala Sviatok Ústavy SR. Dnes ho skupina štátnych zamestnancov, ktorí „navštevujú pracovisko“ Národná Rada Slovenskej republiky pošpinila svojim puberťáckym správaním sa…FUJ!!! Chceme ozaj nové voľby a nových ľudí do NÁRODNEJ RADY!

Tak toto správanie už bolo cez čiaru. Nemám rád Kollára a vôbec sa nehodí na predsedu Národnej rady Slovenskej republiky, ale v tomto prípade som na jeho strane. Je tu dnes ústavným činiteľom a sú prijaté isté zákony a isté mantinely správania sa. A tie boli porušené „štátnymi zamestnancami“, ktorí z našich daní poberajú mesačne cez päťtisíc Eur iba za to, že „chodia do zamestnania“ – do priestorov NR SR. A títo ZAMESTNANCI sa dnes ODMIETLI PODRIADIŤ POŽIADAVKE ICH „NADRIADENÉHO“ – len aby si dali rúška pri rokovaní v sále NRSR, pretože to je všeobecné hygienické nariadenie štátu.

Veľký príklad žiakom a študentom!

Viem si predstaviť, aký osobný a morálny príklad to práve dnes tí „vzbúrení“ poslanci Národnej rady Slovenskej republiky poslali 672 tisícom žiakom v školskom systéme Slovenskej republiky. 

Zhrozený som z toho, že

tam, kde sa má dohodnúť a prerokovať množstvo závažných vecí verejných týkajúcich sa slovenskej spoločnosti ako celku, niektorí pozabudli a niektorí naschvál pošliapali SLUŠNOSŤ a MORÁLKU , ale to za peniaze slovenských občanov – a to nielen tých, korí ich volili. veď- rúšková pubertálna „vzbura“ voči nadriadenému za päťtisíc mesačne – no kto by to nebral? (tú beztrestnosť…)

Som veľmi rozčarovaný:

TAK TOTO JE TÁ ELITA NÁRODA?

Tu nejde predsa o to, že príkaz dal Matovič či dokonca za NR SR Kollár. Tu ide o spoločenskú morálnu dohodu a tá nemá nič spoločné s politkou, s politickým bojom a presadzovaním záujmov svojich voličov.

Rozčúlený som, pretože toto pubertálne predstavenie viedli „moji bývalí kolegovia“ vo volebnej kampani z volebného košiara Ľudovej strany Naše Slovensko- Kotlebovci. Ale aj tí, čo sa už „odsekli“ z ĽSNS ako Taraba a pod zámienkou že im „Mazurek nechutí “ sa odpútali a beztrestne pôsobia ako „nezávislí“…ale oni sú závislí: verejnosť a spoločnosť sa na nich pozerá a dobre sleduje ich správanie sa:

To volič, otec, ktorý ich volil, bude mať zajtra problém vysvetliť synovi, vnukovi, že odmietnuť nosiť rúška môže „vyvolený“ poslanec Národnej rady SR, ale nesmie to urobiť žiak základnej školy. Som zvedavý, či si pôjde aspoň ten prst urezať, ktorým držal pero a krúžkoval týchto poslancov.

ZÁKONY TREBA MENIŤ -NIE ICH PORUŠOVAŤ

Plné právo má teraz funkcia predsedu NR SR potrestať týchto zamestnancov štátu – napríklad pozastavením výplaty alebo stíhaním …nemám rád Kollára, priam som zhrozený z vlády štyroch milionárov, zle mi je z Matoviča, ale TOTO NEBOL TEN POLITICKÝ BOJ, ktorý sme očakávali od poslancov….

Ono je toho dosť o čo bojovať: O brzdenie nezamestnanosti na Slovensku,

o zvyšovanie mzdy na Slovensku ( asi poslanci z výšky svojich päťtisíc nevidia dolu na slovenských zamestnancov všeobecne)

o podporu investícií do poľnohospodárstva a potravinárskeho priemyslu na Slovensku, aby sme neboli v kríze i mimo nej odkázaní na pomoc 823 kamiónov po 18 ton potravín ( ale to si platíme, to nie je tá humanitárna pomoc ako v Sýrii)

a tak ďalej a tak ďalej.

JE TO HNUS!

Bolo by treba zrušiť celý tento politický príživnícky zbor, ale niekým začať môžu: na to by mal funkcionár PREDSEDA NÁRODNEJ RADY ozaj reagovať. A peniaze vždy „zabolia“…

Predseda Spolku národohospodárov Slovenska

Peter Zajac-Vanka

Slovensko zmizlo z hospodárskej mapy globálneho sveta, október 2021

01.10.2021

Začala sa Svetová výstava EXPO 2020 v Dubaji. Od dnes 1.októbra 2021. Dobre si treba pre históriu Slovenska tento dátum zapamätať: Pretože dnešným dňom oficiálne SLOVENSKO ZMIZLO Z HOSPODÁRSKEJ MAPY SVETA. Neveríte? Nuž hľadajte expozíciu Slovenska v Dubaji, v reprezentatívnom výbere svetových hospodárskych veľmocí a aspoň krajín, ktoré majú čo ponúknuť. Nenájdete. [...]

Koniec dôvery na Slovensku

17.09.2021

Dôvera je vec veľmi krehká nádoba a na Slovensku sa táto krehká vec práve „rozbila“. Slovo dôvera vyzerá tak milo, materinsky, ako niečo, proti čomu nemôže nikto nič namietať, čo pôsobí úplne hebkým a teplým dojmom. V praxi je však dôvera ťažká a komplikovaná záležitosť. napísal autor manažérskych štúdií Stephen Covey Naši volení predstavitelia [...]

Peter Zajac-Vanka: Bolo Slovensko zachránené?

02.11.2020

Celoplošné testovanie na prítomnosť koronavírusu v populácii Slovenskej republiky prebehlo. Ukazuje sa, že tak zhruba jedno percento populácie bolo testované pozitívne. Nemusia onemocnieť na koronavírus, iba ho mali v nose, v tele. Nemusí sa prejaviť. Otázkou však je, čo sa týmto celoplošným „prieskumom“, ktorý bol veľmi nákladný a predstavuje vlastne taký vzor [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 371847x
Priemerná čítanosť článkov: 4958x

Autor blogu

Kategórie