Založ si blog

Keď podvodné vedenie štátu vedie podvodný rozpočet, niet už čo dodať. . .

Niet slov. Slová sú málo v takejto situácii…no veď to v ostatných dňoch čítate a počúvate.

Keď slovenské vedenie štátu (vo vláde SR ako v exekutívnom zbore odborníkov s diplomami z univerzít a vysokých škôl a v Národnej Rade SR ako zákonodárnom orgáne štátu)…sa odsúhlasí „rýchlym väčšinovým hlasovaním“  dvanásť miliardová Eurová „sekera“ v štátnom rozpočte na základe neurčitých a nepredložiteľných kapitol koľko sa presne má minúť a koľko sa presne má získať do štátneho rozpočtu.

Niekto písal blog o „neprispôsobivých politikoch“, my starešinovia z Klubu národohospodárov Slovenska sme už stratili slová…lebo 12 miliárd Eur (dvanásť!!! miliárd!!! Eur), to tu ešte nebolo. Nepokúšajte si to ani predstaviť, čo sa má minúť a ako sa to má minúť za necelých 6 mesiacov roka 2020, keďže ešte v máji to vyzeralo na nie až tak hrozivý výpadok a dokonca sa ešte platili aj dane a „bežali“ DPH platby.

12 000 000 000,00 Eur…a pritom priemerný plat v hrubom občana Slovenskej republiky je ročne 1.086 x 12 tj.13.032,00 Eur v hrubom na jedného, to si ani neviete predstaviť ak aj „vezmeme európske úvery“, ako dlho sa to bude splácať.(v 1.variante som nebral priem.mzdu 2020,pardon)

Liberalizmus, pravica, občianskosť, všetko išlo dolu vodou pri predstave „pečených holubov“ aké začínajú padať už teraz do huby „vybraným skupinám“ obyvateľov len dnes vo výške pol miliardy – to tieto skupiny ešte nevedia, kto to bude splácať pri zadlžovaní vyše 95 miliárd Eur v tomto roku (spolu už 50,5 + perspektívnych ale ešte ani len Bruselom nedsúhlasených nových 46 miliárd v čudnom argumentačnom mixe od Šefčoviča po Hegera a čuduje sa svete – Sulíka, čo dokázal „povaliť“ pravicovú Radičovej vládu za oveľa menšiu hrozbu Eurovalu ako je spoločné ručenie členských štátov Euroúnie za 750 miliárd Eur.)…A to už aké „pečené holuby“ budú padať korporáciám a podnikom cudzích vlastníkov na Slovensku?!

No čo s tým?

Už ani len slová slovenskej hymny nepomáhajú… „Ich“nik nezastaví…a keď sa stratia, bude už i tak zle, veľmi zle…

My sa už nepamätáme, ako dal kráľ Monarchie v Uhorskom kráľovstve do zálohu za peniaze sedem spišských miest. A dlho – veľmi dlho boli poľské…čo dá prezident SR a predseda vlády do zálohy DNES? Koľko miest, koľko obyvateľov predáva do otroctva?

Nie, nekomentujeme…niet už čo komentovať…došli sme do konca slovenských dejín…

Klub národohospodárov Slovenska

(a každý trollský komentár vlastne len podporí Matoviča a spol., nech sa páči, komentujte)

Slovensko zmizlo z hospodárskej mapy globálneho sveta, október 2021

01.10.2021

Začala sa Svetová výstava EXPO 2020 v Dubaji. Od dnes 1.októbra 2021. Dobre si treba pre históriu Slovenska tento dátum zapamätať: Pretože dnešným dňom oficiálne SLOVENSKO ZMIZLO Z HOSPODÁRSKEJ MAPY SVETA. Neveríte? Nuž hľadajte expozíciu Slovenska v Dubaji, v reprezentatívnom výbere svetových hospodárskych veľmocí a aspoň krajín, ktoré majú čo ponúknuť. Nenájdete. [...]

Koniec dôvery na Slovensku

17.09.2021

Dôvera je vec veľmi krehká nádoba a na Slovensku sa táto krehká vec práve „rozbila“. Slovo dôvera vyzerá tak milo, materinsky, ako niečo, proti čomu nemôže nikto nič namietať, čo pôsobí úplne hebkým a teplým dojmom. V praxi je však dôvera ťažká a komplikovaná záležitosť. napísal autor manažérskych štúdií Stephen Covey Naši volení predstavitelia [...]

Peter Zajac-Vanka: Bolo Slovensko zachránené?

02.11.2020

Celoplošné testovanie na prítomnosť koronavírusu v populácii Slovenskej republiky prebehlo. Ukazuje sa, že tak zhruba jedno percento populácie bolo testované pozitívne. Nemusia onemocnieť na koronavírus, iba ho mali v nose, v tele. Nemusí sa prejaviť. Otázkou však je, čo sa týmto celoplošným „prieskumom“, ktorý bol veľmi nákladný a predstavuje vlastne taký vzor [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 370895x
Priemerná čítanosť článkov: 4945x

Autor blogu

Kategórie